Majamyra står för årets sista invigning

Under onsdagseftermiddagen ägde SISAB:s sista invigning för 2018 rum - ingen mindre än Majamyra, Torsslowsbacken 2. 144 nya elevplatser och kanske vår allra finaste förskolegård.

I parkstråket mellan kvarteren Maja Myra och Gubben Noak är nu förskolan Majamyra färdigbyggd och verksamheten är inflyttad. Flytten till de nya lokalerna firades under onsdagen med en invigning med glögg, pepparkakor, sång av barnen, tal och självklart bandklippning. Utöver SISAB:s traditionsenliga tavla som gåva fick verksamheten också en upplyst julgran till den välplanerade och fina förskolegården.

– Jag är väldigt glad att få inviga den här fina förskolan! Här har vi tillsammans med SISAB fått möjlighet att skapa en förskolemiljö som är pedagogisk, vacker och spännande säger Jessica Jormtun (MP), ordförande i Hägersten-Liljeholmens stadsdelsnämnd. Utformningen av
förskolelokalerna innebär stora möjligheter till pedagogiskt samarbete för att möta varje barns lärlust och individuella behov.

Förskolan är åtta avdelningar byggd för 144 barn. Här kan du läsa Bättre stadsdels nyhet inför verksamhetens inflytt och här kan du läsa om hur arkitekterna tänkte vid gestaltning.