VD-info

VD-info september 2021

Fullt fokus på Mötesplats SISAB. Övergången är inledd. Claes och Niklas berättar vad vi har att vänta under hösten. Vi hinner även med att lära om två nyttiga nyheter och så får ledartröjan en ny adress. Mycket nöje!

Välkommen till VD-info augusti

Avkast för en ännu en höst på SISAB. Mycket har hänt under sommaren och ännu mer är på gång. Samtidigt är det fortfarande oklart med restriktioner men arbetet med vårt nya arbetssätt, Mötesplats SISAB, fortsätter och så har vi ett gäng nya kollegor att hälsa välkomna. 

Välkommen till VD-info juni

Vårterminens sista VD-info där SISAB-golfen står som en fond och vi träffar nya och gamla medarbetare mellan hålen. Dessutom fokus på VP och Mötesplats SISAB. Och så ska Ledartröjan få sin sommaradress. Glad sommar!

Väkommen till vd-info maj

I månadens vd-info firar vi att SISAB vunnit Stora inneklimatpriset, vi får lära oss lite mer om fastighetsförsäljningar, bildhantering i Office, social hållbarhet och som alltid mycket, mycket mer. Håll tillgodo!

Väkommen till vd-info april

I månadens vd-info får vi veta mer om arbetet kring vårt nya arbetssätt, ledartröjan får en ny ägare, Hälsabs senaste utmaning når sitt mål och SIM dyker upp inte mindre än två gånger. Detta och mycket mer bjuder vi på i vd-info. Mycket nöje (och nytta)!

Väkommen till vd-info mars

Denna gång träffar vi registraturen, lär oss om SISAB Forum och vår hållbarhetsredovisning. Dessutom får ledartröjan en ny ägare och så får vi en trailer till den kommande SID-utbildningen. Mycket nöje!

Loading...