Folderlansering i Älvsjöskogen

Lansering! SISAB har tillsammans med Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning tagit fram en inspirationsfolder för förskolepedagoger.

Den 22 maj är Biologiska mångfaldens dag. Vad passar inte bättre än att lansera den folder vi på SISAB har tagit fram tillsammans med Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning. En folder som ska ge tips och inspiration till förskolepedagoger vad de kan göra tillsammans med barnen för att väcka intresset för vår närmiljö samt förklara varför det talas så mycket om biologisk mångfald och varför den är så viktig.

 

 

En bild på framsidan av foldern Älska det vilda. Bilden är en humla som flyger framför en rosenbuske.

Information

Datum 22 maj 2024
Tid 10:00 - 13:00
Plats Älvsjöskogen
Övrig information
Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning och SISAB bjuder in utvalda förskolor i stadsdelsområdet till en förmiddag i Älvsjöskogen. Här kommer barnen får lära sig mer om biologisk mångfald, bygga insektshotell och gå på upptäcktsfärd i skogen. Aktiviteterna passar barn ca 4-6 år.

En grodexpert från Rädda Långsjöns grodor och stadsdelsförvaltningens ekolog kommer finnas på plats för att ta er med på guidade turer till Stora alkärret, en kort promenad från Älvsjö Gamla IP. Vid kärret finns goda chanser att få syn på grodyngel!
Loading...