Snön är här
SISAB arbetar dag som natt för att säkerställa tillgänglighet men ber om överseende gällande den eventuella fördröjning som ändå kan uppstå. SISAB skickar inte ut några snöröjningsmaskiner under dagen idag när verksamhet pågår men sänder ut skyffelskottare, under natten kör vi igång med snöröjningsmaskiner igen. Tung snö gör att trädgrenar kan gå av – serviceanmäl detta till Servicecenter. Vi agerar så fort vi kan på dessa serviceanmälningar.

För våra hyresgäster

Välkommen till SISAB:s information för hyresgäster. Här hittar du information om våra skol- och förskolefastigheter.

Energitips

Kylan börjar närma sig och därmed också behovet av uppvärmning. På sidan Energitips kan du läsa om hur vi tillsammans kan minska energianvändningen och kostnaderna, samtidigt som du gör en viktig insats för klimatet. Tillsammans kan vi göra skillnad och spara energi!

Energitips till hyresgäster
Energiagenterna Agent Ström och Elbovens första poddomslag.

Energiagenternas podd

Energiagenterna har lanserat en podd för att nå fler barn och unga. Energispartips på Energiagenternas lekfulla sätt och vis. Podden kommer att släppas kl 08:00 varje fredag under hela höstterminen och avsnitten är 5 till 10 minuter långa. Varje avsnitt har ett tema som utforskar el, värme eller vatten och innehåller en sång eller ramsa som fördjupar kunskapen. Lyssna på podden i din poddapp!

Mer om Energiagenternas nya podd
Loading...