Lediga lokaler

SISAB:s huvudsakliga uppdrag är att äga och förvalta skolbyggnader för stadens egen utbildningsverksamhet. Vid enstaka tillfällen blir skollokaler tomma och vi kan då hyra ut dem på längre tid, exempelvis till friskolor och utbildningsföretag.

SISAB äger några få bostäder. Dessa är i huvudsak gamla så kallade vaktmästarbostäder, där skolans vaktmästare bodde. Om de blir lediga hyrs de ut via Bostadsförmedlingen.

Uthyres

I de mycket få fall vi har en ledig lokal lägger vi upp den här. De senaste åren har vi inte haft en enda lokal som vi kunnat hyra ut för långsiktig skol- eller förskoleverksamhet, då vi snarare har brist på lokaler i ett Stockholm som växer.

Skulle du vara intresserad av att långsiktigt hyra lokal för skol- eller förskoleverksamhet kan du mejla oss en intresseanmälan. Tyvärr kan vi på grund av den låga omsättningen av lokaler inte garantera att du inom de kommande åren kan få ett förslag.

Till salu

I enstaka fall säljer SISAB en gammal paviljong (tillfällig byggnad) som ska rivas. Dessa annonseras då i särskild ordning via säljsajter och på vår hemsida. Även andra eventuella försäljningar kan förekomma.

Loading...