Välkommen till projektkavalkaden 2018

SISAB har nöjet att den 5 december presentera projektkavalkaden för tredje året i rad, där vi får lyssna till och inspireras av arkitekterna till tre stora projekt med dess utmaningar.

Under 2018 kommer SISAB att leverera 5 000 nya elevplatser. Det är ett imponerande mål som vi klarar tillsammans med våra skickliga konsulter. SISAB har nöjet att presentera projektkavalkaden för tredje året i rad, där vi får lyssna till och inspireras av arkitekterna till tre stora projekt med dess utmaningar.

Intresset att delta har varit stort så nu bjuder vi in ännu bredare. Du som arbetar med SISAB-projekt i rollen som arkitekt, projektledare, projektansvarig eller berörd förvaltare är varmt välkommen att delta. Anmälan sker till anne-maj.bjorkskog@sisab.se.

Datum: 5 december
Tid: kl. 9–12
Plats: Quality Hotel Globe

Program

Från kl 08.30 serveras kaffe och macka

09.00 Välkommen

09.10 Essingeskolorna, HMXW Arkitekter

HMXW har tagit sig an utökningen av tre verksamheter inom skolfastigheten på Stora Essingen, med en liten skolgård och komplicerade höjdskillnader.

09.50 Bensträckare med mingel, popcorn & mjukglass

10.10 Sjöviksskolan, Max Arkitekter

Max Arkitekters arbete med Sjöviksskolan, som ger 1200 nya elevplatser i en totalentreprenad. Inflyttning hösten 2019.

10.50 Bensträckare med mingel, popcorn & mjukglass

11.10 Fiktiv förskola i massivt trä, WSP

SISAB:s utvecklingsprojekt för en fiktiv förskola i massivt trä. Vad säger rapporten om konstruktion, miljö, brand, akustik och kostnad när man bygger i massivt trä?

11.50 Tack för idag

Anmälan
Projektkavalkaden är en kostnadsfri halvdagstillställning som går av stapeln den 5 december 2018 kl. 9-12 på Quality Hotel Globe. Du deltar på egen bekostad tid. Du kan delta i hela eller delar av kavalkaden. Anmäl ditt deltagande till Anni Björkskog, anne-maj.bjorkskog@sisab.se