Diplom till SISAB

SISAB - Bäst i branschen och trea i Sverige

Utmärkelsen ”Mest Attraktiva och Hållbara arbetsgivare inom Fastighetsbranschen” har tilldelats SISAB av Nyckeltalsinstitutet. På en totalnivå får vi en bronspeng. SISAB plus 350 andra bolag och 650.000 medarbetares faktiska arbetsvillkor har granskats.

Nyckeltalsinstitutet har genomfört ”en kvantitativ kartläggning av organisationens faktiska arbetsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter” och efter det kommit fram till att SISAB är topparbetsgivaren inom fastighetsbranschen i Sverige.

– Stolthet och glädje känner jag idag. Det är fantastiskt att SISAB:s arbete med att kombinera vårt viktiga uppdrag och samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare har granskats och fått så fina resultat. Tack för utmärkelsen och den motiveringen det ger oss att fortsätta utvecklas på SISAB, säger vd Claes Magnusson.

Även förra året fick SISAB äran att ligga i toppen bland Sveriges bästa arbetsgivare. I år var det energibolaget Uniper som tog förstaplatsen och SISAB hamnade på tredje plats precis efter Sveriges Riksbank. Men det tåls att upprepas, på första plats i fastighetsbranschen!

Det är vi stolta över och tackar alla våra kollegor för deras engagemang och tack till Nyckeltalsinstitutet för den stärkande utmärkelsen.

Läs mer om utmärkelsen i Nyckeltalsinstitutets pressmeddelande.

Publicerad: 06 maj 2022
Loading...