Högsta betyg till SISAB:s Projektkavalkad

Årets Projektkavalkad, den sjätte i ordningen, gick av stapeln i oktober. Nytt för i år var att vi producerat tre korta filmer om tre aktuella skolprojekt. Nu har utvärderingen av projektet kommit på pränt och det är glädjande läsning vi delar med oss av!

- Projektkavalkaden är till för att vi ska lära av varandra hur vi tar fram den bästa skolan och förskolan. Extra viktigt nu när SISAB välkomnar nya ramavtalade arkitektkontor till våra uppdrag, säger Projektkavalkadens ansvariga, Anni Björkskog, arkitekt SAR/MSA.

Fler än 72 % av alla som följt föredragsserien är positivt inställda till att projektkavalkaden i år presenterades i form av arkitekturfilmer. 4 av 5 gav högsta eller näst högsta betyg till filmernas kvalitet i allmänhet.

Hälften av de arkitekter med flera som besvarat enkäten och som sett produktionerna säger att de i fortsättningen vill se projektkavalkaden tillsammans med konsultkollegor fysiskt, den andra hälften vill hellre se en digital lösning framöver. Tre fjärdedelar vill se en mix av pågående projekt och färdiga projekt. Runt 75 % av de svarande tyckte att innehållet var relevant.

Missade du årets projektkavalkad eller vill kika på projekten igen, kan du ta del av filmerna på https://sisab.se/kavalkad!
Vi ses nästa år!

#sisab30 #projektkavalkad21 #stockholmväxer #filmfestival

Publicerad: 17 december 2021
Loading...