SISAB firar nomineringen

Finalist i Sveriges friskaste företag – igen

För tredje året i rad är SISAB med i upploppet när utmärkelsen Sveriges friskaste företag delas ut. Väldigt kul att SISAB återigen uppmärksammas av juryn och med en väldigt fin motivering:

”SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, lyssnar på sina medarbetare och sätter hälsan i första rummet. Det aktiva och långsiktiga arbetsmiljöarbetet är systematiskt och väl förankrat. Löpande dialog främjas genom chefsforum och lunchsändningar, och nya arbetssätt skapas av chefer och medarbetare tillsammans. Medarbetarinitiativet HÄLSAB stöttas av HR och ledning och har fått hela företaget i rörelse. Det starka medarbetarengagemanget visas också i värderingsgruppens arbete som främjar inkludering, välmående, samarbete och lärande. Värderingsambassadörer skapar sammanhållning över avdelningsgränserna.” (saxat från pressmeddelandet)

Som vanligt är ni många som bidrar till att göra SISAB till den fantastiska arbetsplats den är. Stort tack för allt engagemang och för all omtanke om kollegor och vår gemensamma arbetsmiljö!

SISAB är ett av sex bolag som är med i finalrundan (övriga finalister). Vinnare utses av Feelgood senare i vår.

Stort tack till alla på SISAB och tack till Feelgood för den kloka motiveringen och för att ni uppmärksammar vår strävan efter att vara bästa möjliga arbetsgivare och kollegor!

Publicerad: 28 april 2022
Loading...